نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آب لب شور زیر زمینی پرورش قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با آب لب شور زیر زمینی در زمین های غیر زراعی در استان خراسان شمالی [دوره 5، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 11-22]
  • آرد ماهی جایگزینی آرد و روغن ماهی با ترکیبات گیاهی در خوراک آبزیان پرورشی [دوره 5، بهار و تابستان 1399، 1399، صفحه 22-33]
  • آزادماهیان روشهای القاء پلی پلوئیدی وکاربردآن درآزاد ماهیان [دوره 5، بهار و تابستان 1399، 1399، صفحه 1-11]
  • آنتی‌اکسیدان ترویج بسته‌بندی غذاهای دریایی با پوشش‌های خوراکی [دوره 5، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 35-46]

ا

  • استان خراسان شمالی پرورش قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با آب لب شور زیر زمینی در زمین های غیر زراعی در استان خراسان شمالی [دوره 5، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 11-22]
  • ایلام امکان سنجی پرورش ماهی در قفس در سد سیمره( استان ایلام) [دوره 5، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 59-69]
  • القاء روشهای القاء پلی پلوئیدی وکاربردآن درآزاد ماهیان [دوره 5، بهار و تابستان 1399، 1399، صفحه 1-11]
  • انتخاب گونه عوامل تاثیر گذار بر فرآیند تجاری سازی تولید ریز جلبک ها [دوره 5، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 23-34]
  • انتخاب گونه امکان سنجی پرورش ماهی در قفس در سد سیمره( استان ایلام) [دوره 5، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 59-69]
  • اینولین کاربرد پوشش اینولین در حفظ کیفیت گوشت ماهی [دوره 5، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 1-10]
  • اهمیت اقتصادی پرورش قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با آب لب شور زیر زمینی در زمین های غیر زراعی در استان خراسان شمالی [دوره 5، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 11-22]

ب

  • برداشت زی‌توده عوامل تاثیر گذار بر فرآیند تجاری سازی تولید ریز جلبک ها [دوره 5، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 23-34]
  • بسته‌بندی غذاهای دریایی ترویج بسته‌بندی غذاهای دریایی با پوشش‌های خوراکی [دوره 5، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 35-46]
  • بیماریزایی پیشگیری و کنترل ساپرولگنیازیس با تاکید بر رویکرد مدیریت پرورشی و بهداشتی در ماهیان [دوره 5، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 47-58]
  • بیوتکنیک بیوتکنیک تکثیر مصنوعی ونیمه مصنوعی کپور (1758 ,Cyprinus carpio Linnaeus) انگشت قد دریای خزر [دوره 5، بهار و تابستان 1399، 1399، صفحه 34-44]

پ

  • پلی پلوئیدی روشهای القاء پلی پلوئیدی وکاربردآن درآزاد ماهیان [دوره 5، بهار و تابستان 1399، 1399، صفحه 1-11]
  • پودر شفیره کرم ابریشم استفاده از پودر شفیره کرم ابریشم به عنوان منبع پروتئینی در جیره غذایی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 5، بهار و تابستان 1399، 1399، صفحه 12-21]
  • پوشش محافظتی کاربرد پوشش اینولین در حفظ کیفیت گوشت ماهی [دوره 5، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 1-10]
  • پوشش‌های خوراکی ترویج بسته‌بندی غذاهای دریایی با پوشش‌های خوراکی [دوره 5، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 35-46]

ت

  • تتراپلوئیدی روشهای القاء پلی پلوئیدی وکاربردآن درآزاد ماهیان [دوره 5، بهار و تابستان 1399، 1399، صفحه 1-11]
  • تری پلوئیدی روشهای القاء پلی پلوئیدی وکاربردآن درآزاد ماهیان [دوره 5، بهار و تابستان 1399، 1399، صفحه 1-11]
  • ترکیبات گیاهی جایگزینی آرد و روغن ماهی با ترکیبات گیاهی در خوراک آبزیان پرورشی [دوره 5، بهار و تابستان 1399، 1399، صفحه 22-33]
  • تکثیر مصنوعی بیوتکنیک تکثیر مصنوعی ونیمه مصنوعی کپور (1758 ,Cyprinus carpio Linnaeus) انگشت قد دریای خزر [دوره 5، بهار و تابستان 1399، 1399، صفحه 34-44]
  • تکثیر نیمه مصنوعی بیوتکنیک تکثیر مصنوعی ونیمه مصنوعی کپور (1758 ,Cyprinus carpio Linnaeus) انگشت قد دریای خزر [دوره 5، بهار و تابستان 1399، 1399، صفحه 34-44]
  • تولید انبوه عوامل تاثیر گذار بر فرآیند تجاری سازی تولید ریز جلبک ها [دوره 5، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 23-34]

ج

  • جایگزینی جایگزینی آرد و روغن ماهی با ترکیبات گیاهی در خوراک آبزیان پرورشی [دوره 5، بهار و تابستان 1399، 1399، صفحه 22-33]
  • جیره آبزیان جایگزینی آرد و روغن ماهی با ترکیبات گیاهی در خوراک آبزیان پرورشی [دوره 5، بهار و تابستان 1399، 1399، صفحه 22-33]

د

  • دریای خزر تعیین سلامت بافت عضلانی ماهی کفال طلایی (Liza aurata) به ماده رادیواکتیو سزیم-137 در سواحل جنوبی دریای خزر [دوره 5، بهار و تابستان 1399، 1399، صفحه 45-53]

ر

  • رادیواکتیو تعیین سلامت بافت عضلانی ماهی کفال طلایی (Liza aurata) به ماده رادیواکتیو سزیم-137 در سواحل جنوبی دریای خزر [دوره 5، بهار و تابستان 1399، 1399، صفحه 45-53]
  • ریز جلبک ها عوامل تاثیر گذار بر فرآیند تجاری سازی تولید ریز جلبک ها [دوره 5، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 23-34]
  • روغن ماهی جایگزینی آرد و روغن ماهی با ترکیبات گیاهی در خوراک آبزیان پرورشی [دوره 5، بهار و تابستان 1399، 1399، صفحه 22-33]

ز

  • زمین شور غیر زراعی پرورش قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با آب لب شور زیر زمینی در زمین های غیر زراعی در استان خراسان شمالی [دوره 5، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 11-22]

س

  • ساپرولگنیازیس پیشگیری و کنترل ساپرولگنیازیس با تاکید بر رویکرد مدیریت پرورشی و بهداشتی در ماهیان [دوره 5، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 47-58]
  • سد سیمره امکان سنجی پرورش ماهی در قفس در سد سیمره( استان ایلام) [دوره 5، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 59-69]
  • سزیم-137 تعیین سلامت بافت عضلانی ماهی کفال طلایی (Liza aurata) به ماده رادیواکتیو سزیم-137 در سواحل جنوبی دریای خزر [دوره 5، بهار و تابستان 1399، 1399، صفحه 45-53]
  • سیستم های پرورش عوامل تاثیر گذار بر فرآیند تجاری سازی تولید ریز جلبک ها [دوره 5، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 23-34]

ش

  • شاخص وضعیت استفاده از پودر شفیره کرم ابریشم به عنوان منبع پروتئینی در جیره غذایی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 5، بهار و تابستان 1399، 1399، صفحه 12-21]

ض

  • ضریب تبدیل غذایی استفاده از پودر شفیره کرم ابریشم به عنوان منبع پروتئینی در جیره غذایی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 5، بهار و تابستان 1399، 1399، صفحه 12-21]

ع

  • عضله تعیین سلامت بافت عضلانی ماهی کفال طلایی (Liza aurata) به ماده رادیواکتیو سزیم-137 در سواحل جنوبی دریای خزر [دوره 5، بهار و تابستان 1399، 1399، صفحه 45-53]
  • عملکرد رشد استفاده از پودر شفیره کرم ابریشم به عنوان منبع پروتئینی در جیره غذایی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 5، بهار و تابستان 1399، 1399، صفحه 12-21]

ف

ق

  • قزل آلای رنگین کمان استفاده از پودر شفیره کرم ابریشم به عنوان منبع پروتئینی در جیره غذایی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 5، بهار و تابستان 1399، 1399، صفحه 12-21]
  • قزل آلای رنگین کمان کاربرد پوشش اینولین در حفظ کیفیت گوشت ماهی [دوره 5، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 1-10]
  • قزل آلای رنگین کمان پرورش قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با آب لب شور زیر زمینی در زمین های غیر زراعی در استان خراسان شمالی [دوره 5، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 11-22]
  • قفس شناور امکان سنجی پرورش ماهی در قفس در سد سیمره( استان ایلام) [دوره 5، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 59-69]

ک

  • کپور دریای خزر بیوتکنیک تکثیر مصنوعی ونیمه مصنوعی کپور (1758 ,Cyprinus carpio Linnaeus) انگشت قد دریای خزر [دوره 5، بهار و تابستان 1399، 1399، صفحه 34-44]
  • کفال طلائی تعیین سلامت بافت عضلانی ماهی کفال طلایی (Liza aurata) به ماده رادیواکتیو سزیم-137 در سواحل جنوبی دریای خزر [دوره 5، بهار و تابستان 1399، 1399، صفحه 45-53]
  • کیفیت حسی ترویج بسته‌بندی غذاهای دریایی با پوشش‌های خوراکی [دوره 5، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 35-46]
  • کیفیت میکروبی ترویج بسته‌بندی غذاهای دریایی با پوشش‌های خوراکی [دوره 5، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 35-46]

گ

  • گوشت کاربرد پوشش اینولین در حفظ کیفیت گوشت ماهی [دوره 5، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 1-10]

ل

م

  • مالاشیت گرین پیشگیری و کنترل ساپرولگنیازیس با تاکید بر رویکرد مدیریت پرورشی و بهداشتی در ماهیان [دوره 5، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 47-58]
  • ماندگاری کاربرد پوشش اینولین در حفظ کیفیت گوشت ماهی [دوره 5، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 1-10]
  • ماهیان پرورشی پیشگیری و کنترل ساپرولگنیازیس با تاکید بر رویکرد مدیریت پرورشی و بهداشتی در ماهیان [دوره 5، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 47-58]
  • مدیریت بهداشتی پیشگیری و کنترل ساپرولگنیازیس با تاکید بر رویکرد مدیریت پرورشی و بهداشتی در ماهیان [دوره 5، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 47-58]

ه

  • هماوری بیوتکنیک تکثیر مصنوعی ونیمه مصنوعی کپور (1758 ,Cyprinus carpio Linnaeus) انگشت قد دریای خزر [دوره 5، بهار و تابستان 1399، 1399، صفحه 34-44]